Filter

Ένας στυλάτος άνδρας φροντίζει να παραμένει κομψός τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό του σπιτιού. Οι δερμάτινες ανδρικές παντόφλες αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι του homewear, ενώ ενισχύουν την χαλάρωση που έχει ανάγκη. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή από επώνυμες ανδρικές παντόφλες, σε αρκετά οικονομικές τιμές και εκπτώσεις που τρέχουν συνεχώς. 

Μας ρωτούν συχνά για τις ανδρικές δερμάτινες παντόφλες 

Ποιες εποχές μπορώ να τις φορέσω; 

Οι ανδρικές δερμάτινες παντόφλες μπορούν να φορεθούν όλο τον χρόνο και αποτελούν ένα ιδιαίτερα πρακτικό ζευγάρι τόσο για την περίοδο του καλοκαιριού, όσο και για την περίοδο του χειμώνα, όπου τα περισσότερα ζευγάρια έχουν κλειστή μύτη, διατηρώντας τα πόδια ζεστά. 

Από τι υλικό κατασκευάζεται ο πάτος του; 

Μια καλής ποιότητας παντόφλα έχει πάντα πάτο από δέρμα, ο οποίος δεν επιτρέπει την εμφάνιση δυσάρεστων οσμών τόσο στο πόδι όσο και στο υπόδημα. Επιπλέον, όσον αφορά τη σόλα, οι πιο δημοφιλές επιλογές είναι με δέρμα και πιο συγκεκριμένα χοιρόδερμα, καθώς και με λάστιχο, ένα υλικό που μπορεί να έρθει σε επαφή με το νερό. 

Πώς καθαρίζονται οι ανδρικές δερμάτινες παντόφλες; 

Η φροντίδα αυτών των ιδιαίτερων υποδημάτων θα πρέπει να πραγματοποιείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Οποιαδήποτε παραμέληση τους θα οδηγούσε στη γρήγορη φθορά τους. Βέβαια θα πρέπει να είσαστε πολύ προσεκτικοί καθώς οι δερμάτινες παντόφλες είναι πολύ ευαίσθητες στο νερό και προτείνεται να καθαρίζονται προσεκτικά με ένα νοπό πανάκι. Επιπλέον, κάποια μυστικά για την αποφυγή δυσάρεστων οσμών είναι να μην φορούνται με βρεγμένα πόδια, ειδικά μετά το μπάνιο και ακόμα να φοριούνται με κάλτσες και όχι με γυμνό πόδι. Τέλος, ο τακτικός τους αερισμός θα τις διατηρεί φρέσκες για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Τι γίνεται όμως με τη χρήση του πλυντηρίου; Η χρήση πληντυρίου είναι απαγορευτική καθώς το δέρμα είναι ένα υλικό που δεν πρέπει να βραχεί. 

Υπάρχουν διαθέσιμα ανατομικά ζευγάρια; 

Όλες οι ανδρικές δερμάτινες παντόφλες παίρνουν το σχήμα του ποδιού. Εξαιτίας αυτής τους της ιδιότητας, είναι ιδανικές για όσους αντιμετωπίζουν διάφορες ιδιαιτερότητες. Φυσικά, δεν είναι η μόνη διαθέσιμη επιλογή, καθώς οι ανατομικές ανδρικές παντόφλες, χάρη στο ανατομικό τους πέλμα και την αντιολισθητική τους σόλα, όχι μόνο προστατεύουν τα γόνατα και τις αρθρώσεις, αλλά αποτρέπουν και το γλίστρημα. Η κομψότητα και η άνεση στις ανατομικές δερμάτινες παντόφλες συναντιούνται στην Castor Anatomic, που ειδικεύεται στις ανατομικές δερμάτινες παντόφλες. 

Μπορώ να τις προσφέρω ως δώρο; 

Οι ανδρικές δερμάτινες παντόφλες είναι το ιδανικό δώρο για έναν άνδρα. Αποτελούν μάλιστα ένα από τα σύμβολα της άνεσης. Ένα κλασικό χρώμα, όπως το μαύρο, το καφέ, το μπορντό ή το μπλε θα τον ενθουσιάσει. Αν μάλιστα γνωρίζετε καλά αυτό τον άνδρα, επιλέξτε ένα χρώμα που να ταιριάζει με τις περισσότερες πιτζάμες του ή τα ρούχα που επιλέγει να φορέσει στο εσωτερικό του σπιτιού. 

Να επιλέξω ένα νούμερο μεγαλύτερες; 

Η απάντηση εξαρτάται από τις προτιμήσεις του καθενός. Αν σκοπεύετε να τις φορέσετε με πιο χοντρές κάλτσες, το μεγαλύτερο νούμερο θα χαρίσει την απαραίτητη άνεση χωρίς να στενεύει στο ελάχιστο το πόδι. Επιπλέον, όσοι προτιμούν να είναι οι παντόφλες τους πιο άνετες και χαλαρές, το λίγο μεγαλύτερο νούμερο αποτελεί την ιδανική επιλογή για αυτούς. 

Ανακαλύψτε τη μεγάλη μας συλλογή σε καλοκαιρινές και χειμωνιάτικες ανδρικές δερμάτινες παντόφλες, που είναι κατάλληλες για όλα τα γούστα. Κάθε μας συλλογή αποτελείται από τα μεγαλύτερα κομμάτια μέσα από μεγάλα brands, όπως Castor Anatomic, Walk, Fild, σε μεγάλες προσφορές που ανανεώνονται συνεχώς. 

Διαβάστε Περισσότερα
Διαβάστε Λιγότερα