Πολιτική Απορρήτου

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του tsakalian.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα, που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου tsakalian.gr, μεταφέρονται στον εξυπηρετητή (server) του ιστοχώρου με ασφαλή τρόπο (κρυπτογραφημένα) και τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους, που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την επικοινωνία, τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας.
Η διαχείριση και προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας στον διαδικτυακού τόπου tsakalian.gr διέπεται από τις σχετικές διατάξεις τόσο του ελληνικού όσο και του κοινοτικού και διεθνούς δικαίου σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και τις Αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Η tsakalian.gr, με έδρα στην Κολοκοτρώνη 52 και Τσαμαδού 31 Πειραια, ως υπεύθυνoς επεξεργασίας, αναλαμβάνει την υποχρέωση να διασφαλίζει την τήρηση του εμπιστευτικού χαρακτήρα των προσωπικών σας δεδομένων και να εξασφαλίζει την από την πλευρά σας άσκηση των δικαιωμάτων πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, εναντίωσης.

Η tsakalian.gr δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία σας και τις συναλλαγές σας, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι του tsakalian.gr που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί.

Σχετικά με τη Πολιτική Cookie

Αυτή η Πολιτική Cookie εξηγεί τι είναι τα cookies και πώς τα χρησιμοποιούμε. Θα πρέπει να διαβάσετε αυτήν την δήλωση για να κατανοήσετε τι είναι τα cookies, πώς τα χρησιμοποιούμε, τους τύπους των cookies που χρησιμοποιούμε, δηλαδή τις πληροφορίες που συλλέγουμε χρησιμοποιώντας τα cookies και τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται αυτές οι πληροφορίες και πώς να ελέγχετε τις προτιμήσεις cookies. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε, αποθηκεύουμε και διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή, ανατρέξτε στην καρτέλα Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.
Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε ή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας από τη δήλωση cookie στον ιστότοπό μας.
 
Η συγκατάθεσή σας ισχύει για τους ακόλουθους τομείς: Tsakalian.gr
 

Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-256bit σε όσες σελίδες αυτό απαιτείται (σελίδα του λογαριασμού σας, της wishlist και του checkout). Tο σύστημα έχει πιστοποιηθεί από την εταιρία Comodo SSL, η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών.

Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)

Η πρόσβαση στα συστήματα του tsakalian.gr ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση ορισμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες, απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

Κρυπτογράφηση

Το tsakalian.gr αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσής σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα του tsakalian.gr σας αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.

Σε όποιο σημείο του site εισάγετε προσωπικά δεδομένα (password, διευθύνσεις, τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες κ.τ.λ) υπάρχει κρυπτογράφηση SSL-256bit.

Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Κατά την παραγγελία και εφόσον ο χρήστης/πελάτης έχει συνδεθεί με το username και τον προσωπικό του κωδικό στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας κατάστημα, όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή σας και τα συστήματα του tsakalian.gr κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 256bits. Δηλαδή κάθε φορά που στέλνετε πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser σας τις κρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού 256bits και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα.

Πληροφορίες σχετικά με τα Cookies

Το cookie είναι ένα μικρό ηλεκτρονικό αρχείο, συνήθως αποτελούμενο από γράμματα και αριθμούς, το οποίο αποστέλλεται από μια διαδικτυακή τοποθεσία και αποθηκεύεται στην ηλεκτρονική συσκευή του χρήστη, επιτρέποντας την ταυτοποίηση της συγκεκριμένης συσκευής. Τα Cookies παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εν γένει λειτουργία του διαδικτύου καθώς συμβάλουν στην βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης του χρήστη στο Διαδίκτυο.

Στο ιστότοπο μας (www.tsakalian.gr) χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας όπως επίσης για να διατηρούν πληροφορίες οι οποίες χρησιμοποιούνται για την ανάγκη στατιστικών μελετών και αποθηκεύουν τα αγαπημένα σας προϊόντα για συγκεκριμένο διάστημα.
Τα Cookies που αποστέλλονται από την διαδικτυακή μας τοποθεσία και αποθηκεύονται στην ηλεκτρονική σας συσκευή χρησιμοποιούνται για τον παρακάνω σκοπό.
Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τα cookies, μπορείτε να επισκεφτείτε την Wikipedia (https://en.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie ).

Τι είδους cookies χρησιμοποιούμε ?

Βασικά: Ορισμένα cookies είναι απαραίτητα για να μπορείτε να δείτε την πλήρη λειτουργικότητα του ιστοτόπου μας.
Μας επιτρέπουν να διατηρούμε περιόδους σύνδεσης χρηστών και να αποτρέπουμε τυχόν απειλές ασφαλείας. Δεν συλλέγουν ούτε αποθηκεύουν προσωπικά στοιχεία. Για παράδειγμα, αυτά τα cookies σας επιτρέπουν να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και να προσθέσετε προϊόντα στο καλάθι σας και να αγοράσετε με ασφάλεια.
Στατιστικά στοιχεία: Αυτά τα cookies αποθηκεύουν πληροφορίες όπως ο αριθμός των επισκεπτών στον ιστότοπο, ο αριθμός των μοναδικών επισκεπτών, ποιες σελίδες του ιστότοπου έχουν επισκεφτεί, η πηγή της επίσκεψης κ.λπ. Αυτά τα δεδομένα μας βοηθούν να κατανοήσουμε και να αναλύσουμε πόσο καλά αποδίδει ο ιστότοπος και όπου χρειάζεται βελτίωση.
Μάρκετινγκ: Ο ιστότοπός μας εμφανίζει διαφημίσεις.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την εξατομίκευση των διαφημίσεων που σας δείχνουμε, ώστε να έχουν νόημα για εσάς. Αυτά τα cookies μας βοηθούν επίσης να παρακολουθούμε την αποτελεσματικότητα αυτών των διαφημιστικών καμπανιών.
Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται σε αυτά τα cookies μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθούν από τρίτους παρόχους διαφημίσεων για την εμφάνιση διαφημίσεων σε άλλους ιστότοπους στο πρόγραμμα περιήγησης.
Λειτουργικά: Αυτά είναι τα cookies που βοηθούν ορισμένες μη απαραίτητες λειτουργίες στον ιστότοπό μας. Αυτές οι λειτουργίες περιλαμβάνουν ενσωμάτωση περιεχομένου όπως βίντεο ή κοινή χρήση περιεχομένου στον ιστότοπο σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.
Προτιμήσεις: Αυτά τα cookies μας βοηθούν να αποθηκεύσουμε τις ρυθμίσεις σας και τις προτιμήσεις περιήγησης, όπως προτιμήσεις γλώσσας, έτσι ώστε να έχετε καλύτερη και αποτελεσματική εμπειρία σε μελλοντικές επισκέψεις στον ιστότοπο.
 

Παρακάτω είναι η λίστα με τα cookies που χρησιμοποιούμε.

CookieDescription
checkbox-functional

Το cookie αυτό χρησιμοποιείται από την λειτουργία της ιστοσελίδας μας GDPR Cookie Consent για την καταγραφή της συναίνεσης χρήστη για τα cookie στην κατηγορία "Λειτουργικά".

checkbox-necessary

Το cookie αυτό χρησιμοποιείται από την λειτουργία της ιστοσελίδας μας GDPR Cookie Consent . Τα cookies χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση της συναίνεσης του χρήστη για τα cookies στην κατηγορία "Απαραίτητα".

checkbox-others

Το cookie αυτό χρησιμοποιείται από την λειτουργία της ιστοσελίδας μας GDPR Cookie Consent. Το cookie χρησιμοποιείται για την αποθήκευση της συναίνεσης του χρήστη για τα cookies στην κατηγορία "Άλλα.

checkbox-performance

Το cookie αυτό χρησιμοποιείται από την λειτουργία της ιστοσελίδας μας GDPR Cookie Consent. Το cookie χρησιμοποιείται για την αποθήκευση της συναίνεσης του χρήστη για τα cookies στην κατηγορία "Απόδοση".

Facebook Pixel

Τα cookie πρώτου μέρους ανήκουν στον ιστότοπο που βλέπει αυτήν τη στιγμή ένας χρήστης, ενώ τα cookie τρίτου μέρους ανήκουν σε ιστότοπο διαφορετικό από αυτόν που βλέπει αυτήν τη στιγμή.

Σε σύγκριση με τα cookie τρίτων, τα cookie πρώτου μέρους είναι ευρύτερα αποδεκτά από τα προγράμματα περιήγησης και αποθηκεύονται για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα.

Για να έχουμε περισσότερο έλεγχο στα διαφημιστικά μας αποτελέσματα, οι επιλογές για τη χρήση cookie με το Facebook pixel μας είναι:

  • Χρησιμοποιούμε το Facebook pixel με cookie πρώτου και τρίτου μέρους. Αυτή είναι η προεπιλεγμένη επιλογή και πιθανότατα η τρέχουσα ρύθμιση pixel στο Facebook. Με αυτήν την επιλογή, θα χρησιμοποιήσουμε δεδομένα cookie πρώτου μέρους με το pixel του Facebook μας, εκτός από τα δεδομένα cookie τρίτου μέρους. Η χρήση των cookies πρώτου και τρίτου μέρους θα μας επιτρέψει να προσεγγίσουμε περισσότερους πελάτες από το Facebook και θα είμαστε πιο ακριβείς στις μετρήσεις μας και στις αναφορές μας. Όλα αυτά πάντα για να έχετε εσείς την καλύτερη εμπειρία με την σελίδα μας.
Google Analytics

Το Google Analytics είναι ένα απλό, εύχρηστο εργαλείο που βοηθά τους ιδιοκτήτες ιστότοπων να μετρούν τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με το περιεχόμενο του ιστότοπου. Οι βιβλιοθήκες JavaScript του Google Analytics χρησιμοποιούν HTTP Cookies για να "θυμούνται" τι έχει κάνει ένας χρήστης σε προηγούμενες σελίδες / αλληλεπιδράσεις με τον ιστότοπο.

Το cookie αυτό χρησιμοποιείται από την λειτουργία της ιστοσελίδας μας GDPR Cookie Consent. Το cookie χρησιμοποιείται για την αποθήκευση της συναίνεσης του χρήστη για τα cookies στην κατηγορία "Analytics".

Skroutz & BestPrice Analytics

Το Skroutz & BestPrice Analytics χρησιμοποιεί Cookie για τη μέτρηση του τρόπου με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με ιστότοπους συνεργατών του Skroutz και BestPrice .

viewed_cookie_policy

Το cookie αυτό χρησιμοποιείται από την λειτουργία της ιστοσελίδας μας GDPR Cookie Consent  για την αποθήκευση της πληροφορίας του εάν ο χρήστης έχει συναινέσει ή όχι στη χρήση cookies. Δεν αποθηκεύει προσωπικά δεδομένα.

 

Πώς μπορώ να αποφύγω την χρήση των cookies σε αυτόν τον ιστότοπο;

Ο επισκέπτης /χρήστης του δικτυακού τόπου μπορεί να ρυθμίσει το πρόγραμμα του για πλοήγηση στο Διαδίκτυο (web browser) κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Για το σκοπό αυτό μπορεί να ανατρέξει στις οδηγίες του φυλλομετρητή δικτύου του ή στην οθόνη βοήθειας για να πληροφορηθεί περισσότερα σχετικά με αυτές τις λειτουργίες. Για παράδειγμα, στον Internet Explorer, μπορεί να μεταβεί στο Tools/Internet Options/Security and Privacy για να προσαρμόσει το φυλλομετρητή στις απαιτήσεις του.