Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα tsakalian.gr

 Όλα ξεκίνησαν το 1942, την περίοδο του Πολέμου, όπου ο Καραμπέτ Τσακαλιάν, πρόσφυγας της Μ. Ασίας,  κατασκεύαζε ξύλινα τσόκαρα σε ένα υπόγειο κατοικίας στην Κοκκινιά του Πειραιά. Η συνέχεια έγινε το 1948 με την ίδρυση του εργοστασίου μαλακών αναπαυτικών υποδημάτων. Το εργοστάσιο γνώρισε μεγάλη επιτυχία, καθώς προμήθευε τα προϊόντα του σε μεγάλα καταστήματα της εποχής, όπως Λαμπρόπουλος και Μινιόν. Η επιτυχία κορυφώθηκε το 1956 με το άνοιγμα του κατασταστήματος “ΤΣΑΚΑΛΙΑΝ” στον Πειραιά.

Από τότε, το όνομα Τσακαλιάν έχει αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε την υπόδηση. Έπειτα από χρόνια επιτυχημένης πορείας, το 1972 ο Τσακαλιάν αλλάζει και μετατρέπεται σε ένα μεγάλο πολυκατάστημα παπουτσιών και υποδημάτων. Η ιστορία δε μένει όμως εδώ. Με άλλο ένα ορόσημο το 2018, η επιχείρηση μεγάλωσε ακόμη περισσότερο, με την ανακαίνιση και την ακόμη μεγαλύτερη επέκταση του χώρου, για πιο εύκολη και άμεση εξυπηρέτηση. 

Έτσι λοιπόν, όπως μάθαμε από τις προηγούμενες γενιές, έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία να προσφέρουμε προϊόντα που χαρίζουν άνεση και ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ποδιών σας, πάντοτε ακολουθώντας τις επιταγές της μόδας και επιλέγοντας πάντοτε τα καλύτερα ανδρικά, γυναικεία και παιδικά υποδήματα, μέσα από μεγάλα brands. Στο κατάστημα μας θα ανακαλύψετε όλες τις επώνυμες μάρκες σε παπούτσια και παντόφλες, όπως Tommy Hilfiger, Boxer, Tamaris, Crocs, Timberland, Calvin Klein. Φυσικά, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε και τα ανατομικά υποδήματα, για μέγιστη άνεση και ξεκούραστο περπάτημα. 

Με αυτό τον τρόπο λειτουργίας καταφέραμε και μεγαλώσαμε πολλές γενιές, κερδίζοντας την αμέριστη εμπιστοσύνη τους. Έτσι, είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι όταν βλέπουμε τη συγκίνηση στα πρόσωπα σας όταν μας βλέπετε να εξελισσόμαστε. Η εμπιστοσύνη σας μας ενθαρρύνει να προσπαθούμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για απορίες ή για οποιαδήποτε εξυπηρέτηση. 


Φιλικά, Η ομάδα του tsakalian.gr