Επιστροφή Προϊόντων

Αλλαγές / Επιστροφές Προϊόντων

Για όλα τα προϊόντα που αγοράζετε από το Tsakalian.gr μπορείτε να ζητήσετε αλλαγή ως προς το μέγεθος, το χρώμα η το σχέδιο. Η περίοδος κατά την οποία ο πελάτης μπορεί να ζητήσει να επιστρέψει το προϊόν που έχει παραλάβει και να ζητήσει αλλαγή μεγέθους , είναι 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.

Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον αποστολέα και συνολικά είναι €4 εφόσον τα στείλετε με την Elta Courier. Είναι απαραίτητο να επικοινωνήστε μαζί μας πριν την τυχόν επιστροφή κάποιου προϊόντος μέσω e-mail στο [email protected] ή τηλεφωνικός στο 210 4129878. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του. Όλα τα υποδήματα πρέπει να δοκιμάζονται σε τάπητα για την αποφυγή φθορών. Επίσης, το προϊόν θα πρέπει να επιστρέφεται στην αρχική του συσκευασία και να συνοδεύεται με την απόδειξη λιανικής πώλησης που λάβατε με την παραλαβή του.

Εάν το προϊόν δεν πληρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις θα επιστρέφεται στον αποστολέα.

Επιστροφή χρημάτων / Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, και δεν επιθυμείτε την αντικατάστασή του με κάποιο άλλο προιόν, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, επικοινωνώντας μαζί μας μέσω email στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2104129878.
Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Το κόστος της επιστροφής στοιχίζει €5,00 εφόσον τα στείλετε με την Elta Courier αφαιρώντας το κόστος αυτό από το ποσό της αγοράς.
Σε περίπτωση που επιστρέψετε το προϊόν με δική σας χρέωση η φέρετε το προϊόν στο φυσικό μας κατάστημα επιβαρύνεστε με τα μεταφορικά της πρώτης αποστολής €2,5 αφαιρώντας το κόστος αυτό από το ποσό της αγοράς.
Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του. Όλα τα υποδήματα πρέπει να δοκιμάζονται σε τάπητα για την αποφυγή φθορών. Επίσης, το προϊόν θα πρέπει να επιστρέφεται στην αρχική του συσκευασία και να συνοδεύεται με την απόδειξη λιανικής πώλησης που λάβατε με την παραλαβή του. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.